Грабіжник викрав з дому драбівчанки 2 тисячі гривень

Грабіжник викрав з дому драбівчанки 2 тисячі гривень

Крадій проник до будинку жительки Драбівського району та викрав 2 000 гривень. Зловмисник переховувався в Полтавській області, де його й затримали працівники міліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею185 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють в міліції.

До Драбівського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернулася 42-річна жителька одного із сіл району. Вона розповіла, що вранці пішла з дому у власних справах, коли ж повернулася, виявила, що одне із вікон будинку пошкоджене. Зайшовши в приміщення, побачила безлад.

Працівники міліції провели ретельний огляд місця події та розпочали заходи щодо встановлення особи зловмисника. Під час здійснення подворового обходу оперативні працівники отримали інформацію, що напередодні крадіжки бачили немісцевого чоловіка, який проходив вулицями села й щось видивлявся. Проведеними слідчо-оперативними заходами вдалося встановити особу чоловіка та вийти на його слід. Він переховувався у своєї знайомої в одному із сіл Полтавської області. Зловмисника було затримано та доставлено до Драбівського райвідділу міліції.

Під час розмови зі слідчим затриманий у всьому зізнався. Як з’ясувалося, 42-річний чоловік вже був раніше судимий. Після звільнення з місць позбавлення волі, на роботу не влаштувався, а вирішив продовжити заробляти кошти в звичний для себе спосіб – крадіжками. Приїхавши в село, видивився хату, де господарів не було вдома, проник у приміщення та викрав 2000 гривень.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статтею 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x