Онкохворому з Маньківщини потрібна допомога

Онкохворому з Маньківщини потрібна допомога

Володимир Луценко із села Іваньки, що на Маньківщині, вже майже 3 роки бореться з безліччю захворювань. Почалося все 2016 року, коли йому діагностували лімфому шлунка. Рік хіміотерапії в обласному Онкоцентрі дали втішні результати, онкологія відступила, але через рік ослаблений хімією організм дав збій і чоловіка розбив інсульт, віднявши всю праву сторону тіла.

Минув іще рік лікування і реабілітації, Володимиру стало краще, почав ходити і рухати рукою. Вже перед Новим роком чоловік потрапив до районної лікарні, де йому поставили діагноз – пневмонія. 2 тижні лікування сильними антибіотиками, які не дали результатів, дали зрозуміти, що треба шукати інше захворювання.

Його дружина почала бити на сполох, щоб провести КТ. Грошей на той час у родини вже не було, і вони звернулися по допомогу до небайдужих. Вдалося зібрати близько 10 тис., яких вистачило для транспортування до Умані і проведення КТ та поїздки в обласний онкоцентр.

За результатами КТ виявили, що пневмонії немає, але є розповсюджений лімфопроліферативний процес, який призвів до гіповентиляції правої легені. В онколікарні Володимиру призначили препарат Імбрувіка, який коштує 82 тисячі грн на місяць лікування. Скільки потрібно лікуватися – поки що не відомо.

Родина благає про допомогу. Сім\’я (чоловік та дружина) і їхній син – інваліди з дитинства.

Луценко Світлана Вікторівна (дружина)
(098) 2757800
(098) 1082552
Луценко Тарас Володимирович (син)
(068) 3665311
(096) 6776409

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x