На Черкащині обговорили реформу системи виховання дітей

На Черкащині обговорили реформу системи виховання дітей

Днями у Черкаському обласному інституті післядипломної освіти за участю директорів інтернатних закладів освіти області відбулася нарада-семінар щодо реалізації Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаської ОДА.

Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський означив питання завершення навчального року, покращення матеріально-технічної бази, підвищення рівня знань учнів, дотримання санітарного стану навчальних та спальних приміщень, співпраці зі Збройними силами України, долучення до волонтерської діяльності, міжнародної співпраці, участі у грантових програмах. Водночас було наголошено на необхідності інформування громадськості через засоби масової інформації про діяльність системи інтернатних закладів освіти.

Про підсумки роботи закладів освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ міст Черкаської області у І півріччі та планування роботи у ІІ півріччі 2018-2019 навчального року поінформувала присутніх заступник начальника Оксана Сімушіна. Принагідно Оксана Іванівна означила питання збереження життя та здоров’я дітей, проведення навчання для керівників закладів тапедагогічних працівників, співпраці з закладами вищої освіти, профілактики та реагування у разі виявлення захворювань серед учнівського та педагогічного колективу, створення та оновлення сайтів закладів освіти з актуальною інформацією щодо надходжень та використання коштів.

Присутні керівники закладів освіти активно долучилися до обговорення питань порядку денного. На завершення заходу було підведено підсумки роботи наради-семінару, визначено перспективні завдання діяльності системи інтернатних закладів освіти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x