Через пічне опалення на Черкащині сталися дві пожежі (ФОТО)

Через пічне опалення на Черкащині сталися дві пожежі (ФОТО)

За добу в Черкаському районі спалахнуло дві пожежі через несправне пічне опалення.

24 лютого, близько 15:20, в селі Свідівок Черкаського району спалахнула пожежа в житловому будинку на вулиці Бабанського. Пожежу ліквідували силами добровільної пожежної дружини ДП «Перемога нова» села Будище та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з Черкас. Завдяки професійним діям вогнеборців вдалося запобігти поширенню вогню на житлову частину будинку. Вогонь устиг знищити перекриття площею 2 м. кв. та пошкодити стіну площею 4 м. кв. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Про це повідомляє Черкаський МРВ УДСНС України у Черкаській області.

За аналогічних обставин близько 01:15 ночі зайнялася пожежа в житловому будинку у селі Софіївка Черкаського району. Господарі, відчувши їдкий запах диму та потріскування, зателефонували за номером 101.

На боротьбу з вогнем на місце пожежі було направлено пожежні команди із сіл Яснозір’я та Мошни, а також черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з Черкас. Пожежу протягом години вдалося локалізувати. Вогонь завдав значних збитків власникам. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x