Двадцять сім новобранців поповнили ряди поліції Черкащини (ВІДЕО)

Двадцять сім новобранців поповнили ряди поліції Черкащини (ВІДЕО)

У стінах ГУНП в Черкаській області склали Присягу двадцять сім поліцейських, які напередодні пройшли конкурси на відповідні посади, були рекомендовані поліцейською комісією на службу та які розпочали службу у підрозділах поліції Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Участь в урочистому заході взяли начальник Головного управління Національної поліції в Черкаський області генерал поліції третього рангу Валерій Лютий, заступник начальника ГУНП в Черкаській області майор поліції Роман Ражев, а також начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області підполковник поліції Іван Давиденко.

Це правоохоронці, які пройшли конкурси на відповідні посади, були рекомендовані поліцейською комісією на службу та успішно пройшли первинну професійну підготовку на базі вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання системи МВС України.

Керівник Главку Валерій Лютий привітав поліцейських, які склали Присягу та побажав правоохоронцям успіхів у проходженні служби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x