На Смілянщині чоловік побив дитину

На Смілянщині чоловік побив дитину

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки одного із сіл Смілянського району про те, що її співмешканець скоїв насильство стосовно її малолітньої доньки. Під час перевірки з’ясували, що матері дівчинки з невідомих причин дві доби не було вдома. Жінка залишила дитину на співмешканця, знаючи, що він може завдати їй фізичний біль і шкоду психологічному здоров’ю. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Чоловік за тиждень ще декілька разів ударив дитину. Коли жінка повернулася додому, то він вигнав її з будинку. Після цього жінка звернулась до поліції, повідомивши про побиття своєї дитини.

За невиконання батьківських обов’язків на матір дівчинки правоохоронці склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов\’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За вчинення домашнього насильства на співмешканця жінки склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x