На Шполянщині привітали двох ювілярок

На Шполянщині привітали двох ювілярок

Днями Ганна Тарасівна Курінна із Топильної відсвяткувала свій ювілейний 90 рік народження. З прекрасними літами привітали бабусю та побажали їй міцного здоров’я заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця та голова районної ветеранської організації Володимир Пустовіт. Із сльозами на очах ювілярка дякувала гостям за увагу та розповідала про своє довге і непросте життя. Про це «Нова Доба» дізналася у Шполянській районній раді.

Усе своє життя сповідувала добро, любов до праці, віру у краще майбутнє і Зінаїда Трохимівна Гунько із Лозуватки, якій днями також виповнилось 90 років. «Завжди знала, що немає нічого святішого за батьків, запашний хліб на столі та Батьківщину», – розповідає бабуся шанованим гостям, які від імені керівництва району привітали її із ювілейною датою. Жінка розповідає, що завжди свої слова підтверджувала добрими вчинками, тож, напевно, і дарував Господь їй довгий вік.

Саме під час таких зустрічей літні люди відчувають, що про них пам’ятають і піклуються та з великою вдячністю приймають турботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x