Оновлюємо чобітки: майстер-клас від «Нової Доби» (ВІДЕО)

Оновлюємо чобітки: майстер-клас від «Нової Доби» (ВІДЕО)

Продовження нашого відеопроекту, завдяки йому ви матимете змогу навчитися виготовляти корисні й незвичайні речі з матеріалів, що є напохваті у кожної господині.

Хоча весна вже наближається, але погода ще не дуже радує теплом. А так хочеться зняти вже нарешті зимове взуття і походити в чомусь новенькому. Звісно, весняні черевички одягати ще зарано, а от питання із новеньким можна вирішити в цілком незвичний спосіб. Наприклад, оновити чобітки. А наша майстриня Сніжана Калюжна допоможе вам зробити це швидко і легко.

Вам знадобиться: чобітки, хутро, папір для викрійки, клеєвий пістолет, канцелярський ніж. Не забудьте також узяти гарний настрій – це головна складова будь-якої роботи!

Виконання: спочатку зробіть викрійку з паперу: прикладіть його до носка чобітків і обведіть олівцем, обріжте. Переконайтеся, що викрійка вдалася – прикладіть її до взуття: вона має «лягати» і покривати носок повністю. Прикладіть викрійку до хутра (обов’язково попередньо переконайтеся, що ворс лягатиме у напрямку до носка), обведіть крейдою і виріжте. Можна приклеювати. Особливо ретельно нанесіть гарячий клей на кути і по краю хутра.

Гарного настрою, нехай усе вдається!

Ідейний натхненник проекту: головний редактор «Нової Доби» Тетяна Очеретяна.
Знімання і монтаж: Дар’я Роженкова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x