Хлопчика, який втік із дитячого будинку, знайшли черкаські патрульні

Хлопчика, який втік із дитячого будинку, знайшли черкаські патрульні

Сьогодні зранку із дитячого будинку, що по вулиці Чайковського в Черкасах, втік 13-річний хлопчик. Одразу оголосили його розшук. Патрульна поліція спільно з працівниками ювенальної превенції Черкас знайшли дитину протягом години цілим і неушкодженим. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Патрульної поліції Черкаської області.

Його вже повернули до реабілітаційного центру. Повідомлення від працівників дитячого закладу надійшло близько 9-ї ранку. Не витрачаючи жодної хвилини, чергові екіпажі патрульної поліції задіяли на пошуки неповнолітнього втікача.

Перевіряли прилеглу територію, сусідні вулиці, дитячі майданчики, обходили двори будинків та показували фото дитини перехожим.
Хлопчика знайшли на вулиці Самійла Кішки, він був схожий на того, хто був в орієнтуванні. Одягнений в темно-синю кофту з капюшоном та джинси. Поліціянти перевірили дитину та встановили його особисті дані.

Причину втечі малий пояснив, як бажання прогулятися містом з товаришем. Правоохоронці провели виховну бесіду з неповнолітнім, після чого його доставили до закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x