У Смілянському лісгоспі відзначили кращих у професії

У Смілянському лісгоспі відзначили кращих у професії

У ДП «Смілянський лісгосп» за роки керівництва Юрія Сегеди з’явилося чимало добрих традицій, які продовжуються із року в рік. Одна з них – відзначення кращих за професією, зокрема, трудове суперництво відбувається між майстрами лісу та майстрами заготівель. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Як кажуть самі майстри, вони навіть не відчувають, що це якийсь поєдинок, адже протягом усього трудового року вони просто роблять свою справу, виконують свої виробничі обов’язки, а вже керівництво збоку бачить хто кращий.

За традицією у лютому майстри лісу та лісозаготівель зібралися разом, аби почути рішення керівництва і дізнатися, хто ж став кращим у своїй професії. За результатами виробничих показників кращими визнано: майстра лісозаготівель лісодільниці № 3 лісопункту Олега Грозного, майстра лісу Городищенського лісництва Василя Зінченка, майстра лісу Городищенського лісництва Андрія Барабаша, майстра лісу Мліївського лісництва Костянтина Литвина, майстра лісу Смілянського лісництва Сергія Руденка, майстра лісу Володимирівського лісництва Миколу Бойка. Директор лісгоспу Юрій Сегеда подякував працівникам за сумлінну та продуктивну працю протягом минулого року та вручив їм цінні подарунки.

«Подібні заохочення керівництва, дуже приємні для нас, працівників, – діляться своїми емоціями майстри, – тож не хочеться зупинятися на досягненому. Будемо працювати ще краще».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x