Землевпорядники Черкаської області опрацювали майже 11 тисяч заяв із ведення кадастру

Землевпорядники Черкаської області опрацювали майже 11 тисяч заяв із ведення кадастру

Від початку 2019 року державні кадастрові реєстратори Черкаської області розглянули 10 748 звернень із питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК). Зокрема структурні підрозділи Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області зареєстрували в Державному земельному кадастрі 4 679 земельних ділянок. Найбільша кількість таких ділянок – у Черкаському (641) і Золотоніському (586) районах. За інформацією Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

За цей час державні кадастрові реєстратори надали 3 182 витяги із ДЗК про земельну ділянку. Найчастіше таку інформацію запитували й отримали в Черкаському (387 витягів) і Драбівському (303) районах.

Також спеціалісти Держгеокадастру Черкащини внесли 1 699 відомостей (зміни до них) про земельні ділянки та видали 497 відомістей із ДЗК у формі викопіювання з кадастрової карти (плану).

Довідково:
Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Адреси й контактні дані ЦНАПів, що працюють на території Черкащини, розміщено на офіційному сайті Держгеокадастру області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x