У жителя Золотоніщини поліцейські вилучили канабіс (ФОТО)

У жителя Золотоніщини поліцейські вилучили канабіс (ФОТО)

До Золотоніського відділу поліції надійшла інформація про жителя одного із сіл Золотоніського району, який зберігає вдома наркотичні засоби. Перевіркою інформація підтвердилась. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Під час обшуку його будинку правоохоронці в одній із кімнат виявили 7 паперових пакетів з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом коноплі. Власник небезпечної знахідки чітких пояснень про її походження поліцейським не надав.

У жителя Золотоніщини поліцейські вилучили канабіс (ФОТО)

Згідно з висновком експертизи, вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом (канабіс). За вказаним фактом Золотоніський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x