У ЧДТУ відбувся ІІ етап конкурсу «Міс та Містер ЧДТУ – 2019»

У ЧДТУ відбувся ІІ етап конкурсу «Міс та Містер ЧДТУ – 2019»

27 лютого в Черкаському державному технологічному університеті відбувся ІІ етап конкурсу «Міс та Містер ЧДТУ – 2019», організатори якого поставили за мету привернути увагу до актуальних соціальних проблем сьогодення. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

Шоу «Міс та Містер ЧДТУ» вже давно стало дещо більшим за звичайний конкурс краси і передає настрої та найважливіші проблеми суспільства. Так і цього разу дефіле учасників конкурсу акцентувало увагу на екологічних проблемах забруднення навколишнього середовища, клімату і того, як важливо залишатись людьми по відношенню до екології.

На заході були присутні представники адміністрації університету: проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, начальник центру студентського розвитку і культурних програм ТетянаКужим та голова студентської ради Віктор Гузенко.

Перше дефіле присвятили захисту природи під назвою «Ми всі однієї крові». 9 амбітних дівчат та 5 сміливих хлопців вразили глядачів своїми неперевершеними костюмами створеними самостійно з поліетиленових пакетів. Це було сильно і змусило кожного замислитися про глобальні соціальні проблеми людства.
У другому дефіле учасники доносили глядачам силу чистоти духу і демонстрували, як легко можна змінити життя і для цього нам потрібні лише ми.
Учасники влаштували справжню революцію, кожному вдалося розкрити свою яскраву індивідуальність.

Членами журі другого туру виступили: організатор щосезонного MIFIDA Fashion Day в Черкасах Ольга Баштовенко, Міс ЧДТУ 2018 року Алла Запорожець, випускниця ЧДТУ та незмінний координатор цього проекту Юлія Горб.

– Дякую Студентській раді ЧДТУ та організаторам конкурсу за надзвичайно потужний і творчий сценарій другого етапу конкурсу. Сьогодні студенти продемонстрували не тільки яскраве шоу, а йзмусили замислитися над важливими соціальними проблемами. З нетерпінням чекаємо фіналу конкурсу у квітні, − наголосив проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко.

Вже у квітні відбудеться фінальний тур неймовірного шоу «Міс та Містер ЧДТУ – 2019», де 12 учасників продемонструють свої унікальні таланти та позмагаються за омріяний титул.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x