Ассія Ахат

Ассія Ахат

Ассія Ахат
Знаменита скрипачка Асія Ахат, яка вже багато років задає тон у світовій скрипкової музики, виконає улюблені всіма світові хіти, починаючи з 60-х років і до сьогоднішнього часу. Знакові мелодії у вишуканому виконанні Асії й кращих музикантів надовго запам\’ятаються усім причетним до цього яскравого музичного події. А віртуозна гра скрипачки в стильних образах, у супроводі бенду, беквокала, оркестрової групи, неповторного балету зможе здивувати найвибагливішого глядача і слухача у всьому світі.

Підготовка до шоу для українського глядача зайняла багато місяців і здійснювалася за підтримки кращих музикантів і продюсерів двох континентів! Київський концерт шоу \”LOVE IS “був презентований Ассією в Національній Опері України буде транслюватися на каналі PBS America.

Репертуар Асії Ахат для українського туру 2019 року буде складатися з композицій,які увійшли в альбом ALL-IN, продюсером якого є 16 разовий володар Греммі, Умберто Гатика, що працює з Селін Діон, Андреа Бочеллі, Мерайя Кері та іншими знаменитостями. А також зовсім нові 14 композицій з американської програми, які будуть вперше виконані в українському турі!

Композиції Ахат ще не раз займали лідируючі позиції в Білборд чартах.

ВІРТУОЗНЕ ЗВУЧАННЯ КОРОЛЕВИ МУЗИКИ-СКРИПКИ!

НОВЕ ЗВУЧАННЯ ЛЕГЕНДАРНИХ СВІТОВИХ ХІТІВ! ЧУДОВІ БЕНД, БЕКВОКАЛІСТИ, ЯСКРАВІ КОСТЮМИ, ОРКЕСТРОВА ГРУПА І ВИШУКАНИЙ БАЛЕТ!

Шанувальники якісної музики будуть приголомшені новим звучанням безсмертних хітів і шоу світового масштабу!

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Дата: 29 березня 2019, 19:00
Де: ПК «Дружба Народів», бульв. Шевченка, 249

Деталі за посиланням
Ціна – від 230 до 650 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x