З-під криги поблизу Черкас водолази дістали рибалку (ФОТО)

З-під криги поблизу Черкас водолази дістали рибалку (ФОТО)

Лише впродовж однієї доби на водоймах Черкащини зафіксували три вапидки, коли рибалки провалювалися під кригу. Двічі чоловікам вдалося вибратися із небезпеки самостійно. А ось життя 69-річному чоловікові врятували водолази Управління ДСНС, повідомляють у прес-службі Управління.
28 лютого о 15:35 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про рибалку, який провалився під лід та почав тонути на Дніпрі.
З-під криги поблизу Черкас водолази дістали рибалку (ФОТО)
Перебуваючи на риболовлі в районі мосту, літній чоловік відчув, як навколо нього крига почала сунутися. Схопивши рибальське знаряддя, чоловік чимдуж кинувся до берега. Проте проскочити небезпечну ділянку йому не вдалося і він провалився під лід.

Про подію до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС повідомили інші рибалки, які знаходилися на безпечній відстані від місця події. За викликом, на порятунок рибалки оперативно прибув катер на повітряній подушці «Пегас» із водолазами відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління.

Виловивши серед крижин невдаху-рибалку, водолази доставили його до берега, де на нього чекали лікарі швидкої медичної допомоги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x