Астрологічний прогноз на березень 2019

Астрологічний прогноз на березень 2019

Овен (20 березня – 19 квітня)
Існує велика спокуса відкласти важливі справи «на завтра». Але якщо хочете втілити в життя свої плани, то потрібно починати робити це просто зараз. На Овнів чекає знайомство, яке збільшить температуру вашого емоційного стану на кілька градусів. Тільки не відлякайте обранця своїми завищеними вимогами. В коханні та сімейних справах на Овнів чекають тільки позитивні моменти. Ні конфліктів, ні непорозумінь у ваших стосунках не буде. Це гарний час, щоб дати притулок новому члену сім’ї – завести домашнього вихованця. Найкраще взяти під опіку тварину з притулку або прямо з вулиці.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 3, 14, і 31 березня. Дні, в які Овнам слід бути обережними: 5, 10, та 23 березня.

Телець (20 квітня – 20 травня)
Щоб досягти успіху, вам потрібна команда. А якщо команди ще немає, то потрібно спрямувати всі сили на те, щоб її зібрати і знайти однодумців, на яких завжди можна буде покластися. Зверніть увагу на здоров’я, сходіть нарешті на прийом до лікаря і відвідайте спортзал. Народжених під знаком Тельця в березні очікують контрастні події. З одного боку зірки прогнозують чимало корисних і цікавих знайомств, розширення сфери контактів. З іншого – ваш нестабільний емоційний стан може призвести до конфліктів із давніми друзями і знайомими.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 5, 10 і 29 березня. Дні, в які Тельцям слід бути обережними: 3, 13 та 25 березня.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Вам потрібно скласти план і не відходити від нього, як би не хотілося імпровізації. Тільки тотальний контроль дозволить тримати справи в порядку і на роботі, і вдома. На вас чекає прибуток і важливі знайомства. Березень для Близнюків стане періодом змін, на щастя, значною мірою приємних. Цієї весни фінансовий стан дасть змогу подорожувати, причому доволі витратно – як раніше й не дозволяли собі. Екзотична пригода підвищить «градус» ваших любовних відносин – як нових, так і давніх, що вже встигли охолонути.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 9, 21 і 30 березня. Дні, в які Близнюкам слід бути обережними: 7, 11 і 23 березня.

Рак (21 червня – 22 липня)
Раків інтуїція майже ніколи не підводить, і в березні теж варто довіритися своєму внутрішньому голосу. А ось поради оточення пропускайте повз вуха. Зараз не час озиратися на громадську думку. Сплеск почуттів надихне вас на рішучі вчинки. Ракам початок весни посміхнеться відчутним зростанням грошового добробуту. Ваші минулі робочі досягнення окупляться у трикратному розмірі. Як наслідок – покращиться й атмосфера в сім’ї або в парі: ваш партнер переконається в тому, що ви завжди домагаєтеся успіху, і майбутнє з вами – стабільне і надійне.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 1, 10 і 24 березня. Дні, в які Ракам слід бути обережними: 3, 13 і 22 березня.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Не пропустіть вдалий момент: зараз обставини складатимуться на вашу користь, потрібно тільки скористатися нагодою. Можете розраховувати на допомогу друзів. Гороскоп для Левів обіцяє, що представникам цього знаку в березні захочеться піти «у відрив». Складно відмовити собі у вечірках та розвагах, тому весь місяць пройде під гаслом «досить себе обмежувати». Такий спосіб життя певною мірою допоможе Левам налагодити свій душевний стан. Самотнім представникам знаку планети обіцяють легкий початок нових відносин.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 4, 14 і 26 березня. Дні, в які Левам слід бути обережними: 6, 16 і 24 березня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Дівам варто зосередити увагу на роботі й підвищенні свого інтелектуального розвитку. У будь-якій справі важлива поступовість і систематичність. Якщо все зробити правильно, ви отримаєте реальну можливість здійснити кар’єрний прорив і підвищити свою кваліфікацію. Щоб надмірне захоплення роботою не вплинуло на стосунки з родиною, знайдіть час для спільного відпочинку й розваг. На щастя, природне вміння поєднувати непоєднуване дасть змогу вам знайти баланс між улюбленою роботою та особистим життям, щоб бути щасливими «на всіх фронтах».
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 2, 11 і 28 березня. Дні, в які Дівам слід бути обережними: 6, 17 і 24 березня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Гороскоп на березень обіцяє творче піднесення, але перш ніж втілювати грандіозні плани, складіть чіткий план дій. Зараз можна не боятися експериментувати й ризикувати. Ваші творчі можливості значно зростуть. Відкриття нового джерела фінансування позитивно вплине на сімейний бюджет і стосунки з рідними. Скористайтеся цим, щоб зміцнити зв’язки. Присвятіть вільний час облаштуванню сімейного затишку і частіше вибирайтеся куди-небудь усією сім’єю – це зарядить вас позитивними емоціями.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 4, 14 і 26 березня. Дні, в які Терезам слід бути обережними: 2, 12 і 24 березня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Скорпіони вже готові до змін в особистому житті, але потрібно ще почекати. На вас чекає щастя, якщо всерйоз подумаєте про стосунки з партнером. Якими близькими вони б не були, не забувайте про елементарну ввічливість і уважне ставлення один до одного. Скорпіонам варто постаратися поєднати роботу і відпочинок. Березень однаково гарний як для тривалої відпустки, так і для продуктивної роботи. Астрологи рекомендують зустріти весну на чудовому курорті, де можна поєднувати пляжний відпочинок з активним дозвіллям.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 2, 11 і 29 березня. Дні, в які Скорпіонам слід бути обережними: 4, 13 і 25 березня.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Цей місяць буде надзвичайно щедрим на створення нових стосунків між людьми і посилення тих, що вже є. У вас з’являться нові друзі, а серед давніх зможете здобути ще більший авторитет. Приязною буде і фортуна. Можливий виграш або несподіваний прибуток. Ви зможете відправитися в подорож, про яку давно мріяли. Особливо порадують успіхи на любовному фронті. Самотні Стрільці зустрінуть людину, яка відіграє значну роль у їхньому житті, а тим, хто в парі, вдасться перевести свої стосунки на новий рівень.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 3, 13 і 27 березня. Дні, в які Стрільцям слід бути обережними: 7, 15 і 24 березня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги звикли все контролювати, тому їм буде не дуже комфортно в умовах постійних оновлень, які принесе березень. Потрібно розслабитися й отримувати задоволення від змін, які відбуваються у вашому житті. Гороскоп на березень обіцяє плідний період у фінансовому плані. Ви зможете отримати кошти, яких давно чекали. Це може бути подарунок від рідних або премія за виконану роботу. Наприкінці місяця чекайте приємних сюрпризів і знаків уваги, які піднімуть бойовий дух і принесуть нові сили.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 2, 12 і 24 березня. Дні, в які Козерогам слід бути обережними: 4, 14 і 22 березня.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Водолії впевнені, що вони виконують роботу краще за всіх. Але не забувайте, що вміння розраховувати на допомогу інших допоможе вам заощадити енергію і час. А свій потенціал краще продемонструвати у плануванні нових проектів. Одиноким Водоліям березень принесе відразу кілька шанувальників. Ніхто з цих людей спочатку не викличе у вас глибоких почуттів, але й відмовлятися від уваги не варто, адже цілком можливо, що стосунки з кимось із них у подальшому матимуть серйозне і приємне продовження. Водоліям, що перебувають у серйозних стосунках, березень принесе гармонію і спокій.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 3, 13 і 22 березня. Дні, в які Водоліям слід бути обережними: 1, 15 та 24 березня.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Зайву енергію потрібно спрямувати в конструктивне русло, наприклад, на вирішення поточних завдань на роботі. Ви готові змінити своє життя, але продумати все до дрібниць здається неможливим. У такому разі потрібно довіритися інтуїції. Часом краще повністю розкритися й не боятися висловити оточенню всі думки. Непогано складатиметься особисте життя: чекайте на багатонадійні знайомства, якщо ви не у стосунках. Якщо ж кохана людина у вас є, будьте певні, що найближчим часом вона покаже себе з найкращого боку.
Особливо сприятливі дні місяця для будь-яких справ і починань: 4, 12 і 24 березня. Дні, в які Рибам слід бути обережними: 4, 14 і 26 березня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x