«Мавпи» знову програли

«Мавпи» знову програли

Відома черкаська команда отримала вже другу поразку від БК \”Київ\” протягом минулого тижня. Цього разу у виїзному матчі української Суперліги. Реванш «Черкаські Мавпи» планують взяти вже завтра під час зустрічі з киянами вже на своєму майданчику у матчі-відповіді Кубка України. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Спочатку помаранчево-чорні показати хороший результат. Вони зуміли переконливо виграти перший період у незручного для себе суперника – 20:12. Однак уже протягом другої десятихвилинки, також за рахунок влучних дальніх кидків, «вовкам» вдалося ліквідувати восьмиочкове відставання. Тож другу половину команди розпочали за мінімальної переваги гостей – 35:36.

Кращий відсоток реалізації триочкових кидків та впевненість у грі на підбиранні дали Києву вельми солідну, як для такої зустрічі, перевагу. За чотири хвилини до кінця основного часу Володимиру Холопову довелося брати екстрений тайм-аут. Після кидка Девіса з-під кільця \”Київ\” вийшов вперед на сім очок: 60:53. На жаль, ця перерва не допомогла черкащанам, які завершили гру на відстані в дев’ять пунктів від суперника – 72:63.

Слабкою втіхою для Джейсона Уошбарна цього вечора став його черговий дабл-дабл, який найрезультативніший гравець «Мавп» оформив на київському паркеті. В активі центрового 21 очко та 12 підбирань. А найпродуктивнішим у складі «вовків» став Майкл Девіс, котрий здобув 25 очок і 2 підбирання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x