Збірна ЧІПБ змагалися у чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях

Збірна ЧІПБ змагалися у чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях

У загальнокомандному заліку команда Черкаського інституту пожежної безпеки виборола ІІІ місце. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

Щоб взяти участь у цих змаганнях, у Чернівці завітали понад 400 спортсменів з усіх регіонів країни, які змагалися у трьох видах: підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху (другого – жінки), подолання 100 метрової смуги з перешкодами та двоборство.

В особистих заліках викладач кафедри спеціальної та фізичної підготовки Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України ст. лейтенант с. ц. з., заслужений майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, дворазовий чемпіон світу Арсен Іпієв виборов «бронзу», подолавши 100-метрову смугу з перешкодами, у цій же вправі курсантка 3-го курсу Олександра Пономаренко посіла ІV місце. Співробітник ЧІПБ, лейтенант с. ц. з. Ярослав Дрожжин потрапив у півфінал, продемонструвавши кращий результат у вправі «Підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху» серед спортсменів закладів вищої освіти ДСНС України. У двоборстві Олександра Пономаренко виборола ІV місце.

У загальнокомандному заліку на Чемпіонаті ДСНС України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях (чоловіки та жінки) збірна ЧІПБ зайняла ІІІ місце, на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях – ІV місце.

Серед юнаків кращим у вправі «Підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху» став курсант 1-го курсу Микола Гаврилюк, який змагався у складі юнацької команди У ДСНС України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x