На дорогах області ліквідували понад 1 200 кв. метрів ям

На дорогах області ліквідували понад 1 200 кв. метрів ям

Для безпечного руху автотранспорту дорогами державного значення та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування, минулого тижня підрядні організації Служби автодоріг області ліквідувли понад 1200 кв. метрів ям та деформацій покриття. Роботи з ліквідації аварійної ямковості виконували холодним асфальтобетоном на автодорогах державного значення: М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-09 Миронівка-Канів, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук. Всього з початку року ліквідовано 7200 кв. м аварійних ям. Про це інформує САД у Черкаській області.

Для усунення ямковості та деформацій покриття проїзної частини на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядні організації продовжують аварійний ямковий ремонт на дорогах державного значення.

Також продовжують роботи з водовідведення з поверхні проїзної частини для уникнення перезволоження конструктивних елементів доріг, з розчищення узбіч, очищення водопропускних та водовідвідних труб, вирубу порослі та приведення в належний стан автопавільйонів та зупинок громадського транспорту, прибирання сміття в межах смуги відводу.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить всіх учасників дорожнього руху з розумінням ставитись до ситуації бути максимально уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x