Народний депутат привітав жінок зі святом 8 Березня

Дорогі жінки!

Свято 8 Березня давно стало гарною народною традицією без будь-якого політичного підґрунтя.
Переконаний, що квіти і компліменти, подарунки і посмішки, увагу та турботу справжні українські чоловіки готові дарувати прекрасній половині людства щодня. Однак саме навесні, коли навкруги все оживає, хочеться створити особливу атмосферу свята для кожної жінки. Вважаю, що ця гарна багаторічна традиція має бути збережена, адже вона базується на щирих позитивних емоціях та почуттях.

Українські жінки, безперечно, завжди відігравали провідну роль в усі історичні епохи. Наше суспільство завжди було максимально рівноправним із давніх часів. Тож повага до Матері, Берегині, Коханої – це основа нашої національної культури.

Імена видатних українок відомі усьому світу. І в мирний час, і в лихоліття війни представниці кращої половини людства завжди тримали на своїх плечах майбутнє рідної землі. Неможливо уявити будь-яку сферу буття – державне управління, медицину, промисловість, освіту, науку, культуру – без наших талановитих жінок!

Будь-яка успішна держава завжди бере початок у міцній родині. Саме в родинному колі формуються нові особистості, які будуть рухати колесо історії вперед. І головна роль тут, безперечно, належить жінці.

Мамину колискову, як і мамине добре та ласкаве слово, ніщо не може замінити. Майбутнє будь-якого суспільства неможливе без передачі дітям культурного коду нації, що закладений у піснях, звичаях, правильному вихованні Людини. Без цієї кропіткої праці важко уявити поступальний розвиток. І саме ця найважливіша і найскладніша місія покладена на наших дружин та матерів.

Без вас, дорогі наші жінки, не було б родинного затишку та злагоди в суспільстві. Ваша мудрість, талант та працелюбність є рушійною силою для розвитку держави. Ви робите світ навколо себе добрішим та кращим!

Цього дня дозвольте від усього серця побажати Вам здоров’я та добробуту, миру та щастя, любові та оптимізму! Нехай кожен прожитий день приносить тільки радість та відчуття гармонії!

Бажаю, щоб доля завжди щиро посміхалася Вам та Вашій родині, а негаразди та незгоди оминали Вашу оселю. Нехай те відчуття уваги й любові, яке сповнює душі в ці весняні дні, не полишає Вас ніколи!

Нехай Господня благодать та Божа допомога постійно супроводжують Вас на життєвому шляху!

Зі святом!

Щиро Ваш народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x