Мій бізнес – не просто «купи-продай», це – мистецтво!

Мій бізнес – не просто «купи-продай», це – мистецтво!

Власниця одного з найвідоміших у Черкасах салону-магазину брендових окулярів Світлана Петрова має свою формулу успіху.
«Бізнес має бути хобі, самовираженням, улюбленою справою – це моя формула успіху», – жартує пані Світлана.

Мій бізнес – не просто «купи-продай», це – мистецтво!

Народилася і виросла вона у Вільнюсі. В Черкаси потрапила завдяки мамі – вона родом звідси, от і переїхали на малу батьківщину. Школу юна Світлана закінчувала черкаську, тоді навчалася в Києві, згодом з’явилася власна сім’я, народилися діти – їх у Світлани Федорівни двоє. Син і донька. Все як має бути, все за правилами. І робота була улюблена: за фахом пані Петрова інженер, тож працювала в Черкаському проектному інституті, мала посаду й повагу. А ще мала захоплення – окуляри. Почала власну справу паралельно працюючи інженером. А ще – любила подорожувати.
«Якось настав момент, коли я замислилася, що мені важливіше – робота чи бізнес? Власну справу тоді вже мала, та вона вимагала більшої уваги, – розповідає бізнес-леді. – Тож я вирішила взяти відпустку й перевірити себе. Чи потрібен мені бізнес? Вирішила так: якщо мені під час відпочинку вдасться повністю «відключитися», то кидаю роботу. І що ж ви думаєте, – усміхається. – «Відключилася», забула! Повернулася днів за десять і написала заяву, чим дуже здивувала усіх».

Мій бізнес – не просто «купи-продай», це – мистецтво!

Її формула успіху – досить проста і складається, за її словами, з трьох констант: бізнес, творчість і родина.
«Кожна людина будує свій успіх до тієї планки, яку собі поставила. Я пробувала себе у різному бізнесі, зупинилася саме на продажі окулярів. Тоді мені довелося отримувати другу освіту, бо у власній справі ти маєш знати, як працює весь цей механізм. У мене чудові діти й онуки, які мене завжди підтримують. А дім і пес – це мій центр життя», – ділиться пані Світлана і наголошує на тому, що бізнес лише тоді матиме успіх, коли його власник отримуватиме задоволення від нього.
«Мені ніколи не набридають клієнти. Я отримую задоволення, коли консультую як жінок, так і чоловіків, які приходять до мене. Ви не уявляєте, яка це приємність, коли людина каже, що побачила світ у дрібницях! Коли люди питають не лише які окуляри допоможуть їм краще бачити, а як їм подбати про вишуканий вигляд».

Мій бізнес – не просто «купи-продай», це – мистецтво!

Ротарі як стиль життя
«Цього року буде двадцятиріччя створення мого бізнесу, – розповідає бізнес-леді. Також минає 19 років відтоді, як я стала членом Ротарі Інтернешинал. Ротарі для мене – це стиль мого життя, – наголошує Світлана Федорівна. – Мені надзвичайно подобається допомагати іншим, перебувати безпосередньо із людьми, у яких є чого повчитися, і разом ми робимо благочинну справу. Нещодавно я повернулася із навчання, що проходило в Одесі, наступного року стану офіцером дистрикту Клубу, відповідатиму за ротарійські дружні обміни між країнами».

Мій бізнес – не просто «купи-продай», це – мистецтво!

Подорожі – як натхнення
Найнеймовірніша подорож починається з мрії. Варто побачити якесь фото, почути захопливу історію, як, вважайте, перший крок до пригод та мандрів уже зроблено.
«Мене нещодавно запитали, у скількох країнах я побувала. Точно не скажу, бо мала можливість відвідати всі континенти, крім Арктики і Антарктики, але була від них за 2 тисячі кілометрів. Купалася у всіх океанах, крім Північного Льодовикового. Подорожі для мене – натхнення. Вони допомагають змінити світогляд, навчитися інакше дивитися на життя. Коли мене питають, чи було у мене бажання залишитись в іншій країні, я відповідаю, що люблю повертатися додому, в Україну. У мене є віза, тож навіщо мені змінювати місце проживання? – жартує Світлана Петрова. – Я завжди можу побачити якесь фото чи почути захопливу історію – і в мандри!

Спілкувалася Сніжана Калюжна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x