Геннадій Бобов передав свої «відпускні» на потреби пологових будинків округу

Геннадій Бобов передав свої «відпускні»  на потреби пологових будинків округу

Напередодні 8 Березня чотири пологові будинки в Корсунь-Шевченківському, Городищі, Шполі та Катеринополі отримали приємні подарунки – дороговартісну апаратуру та необхідне медичне обладнання. Це вдалося завдяки ініціативі народного депутата Геннадія Бобова: він спрямував на потреби пологових будинків «відпускні», які йому нарахували в парламенті.

«Торік у Верховній Раді мені нарахували майже 90 тисяч гривень «відпускних». Ви знаєте, що вся моя заробітна плата, яку я отримую в парламенті, йде на потреби закладів соціальної сфери округу вже не один рік. За неї закуповується техніка і меблі у школи та дитячі садки, медобладнання у ФАПи та лікарні. Звичайно, на довгострокові програми розвитку, що вже багато років приносять користь людям, йде значно більша кількість моїх особистих коштів. Самої заробітної плати, хай навіть депутатської, тут не вистачить. Тож допомагає сімейний бізнес. Але я вважаю, що в нинішніх умовах кожен депутат має перераховувати свою заробітну плату людям. Це справедливо і правильно», – говорить Геннадій Бобов.

Народний обранець зауважує, що ідея спрямувати «відпускні» на потреби пологових будинків виникла не спонтанно. «Питання народжуваності і турботи про молодь сьогодні вкрай актуальне для нашого регіону. Тому я багато уваги приділяю і допомозі дитячим закладам охорони здоров’я, і школам та дитячим садкам, а також установленню дитячих майданчиків. Нам потрібно відродити наші міста та села. А зробити це можна лише створивши комфортні умови для молодих людей та дітей. Тому й запропонував порівну розділити 90 тисяч між чотирма пологовими будинками і допомогти тим обладнанням, яке найбільш потрібне. Втішно, що на початку весни нам вдалося закупити все необхідне і доставити за призначенням. Нехай обладнання довго служить людям», – каже Геннадій Борисович.

Подарунки з радістю зустріли в кожному відділенні. «Акушерсько-гінекологічне відділення завжди потребує нової медичної техніки, спеціального обладнання, адже від наших послуг залежить здоров’я не лише новонароджених дітей і матерів, а й жінок. Часто від цього залежить життя людини, коли відлік часу іде на години чи навіть на хвилини. Для лікування цих хворих в акушерсько-гінекологічне відділення терміново потрібен був один із нових високоякісних апаратів – діатермокоагулятор, – говорить завідувач відділення в Корсуні-Шевченківському Олена Іванова і додає: – Без нього сучасному лікареві не обійтися. Та ще і в такому відділенні! Цей пристрій дасть змогу розширити кількість оперативних втручань і забезпечить більш якісне виконання операцій. Тож щиро дякуємо Геннадію Борисовичу і від лікарів, і від пацієнтів ЦРЛ за небайдужість до проблем медицини нашого району та постійну реальну допомогу. Адже забезпечення медичних закладів – запорука якісної лікарської допомоги і здоров’я наших земляків».

«Геннадію Борисовичу! Ви, безсумнівно, заслуговуєте на найщирішу і найглибшу вдячність за Вашу сердечність і милосердя. Все обладнання – практичне в експлуатації, якісне і надійне. Фетальний монітор – незамінний та надійний помічник для лікарського нагляду за вагітними в умовах жіночої консультації. Опромінювач фототерапевтичний вкрай необхідний та високоефективний для лікування жовтяниці у новонароджених. Матрацик із підігрівом – важливий для підтримання теплового ланцюжка у малюків відразу після пологів. Біполярний зажим використовуватиметься для швидкої зупинки кровотечі під час кесарських розтинів. Від імені колективу медичних працівників Шполянської ЦРЛ хочу подякувати Вам за надану благодійну допомогу! Зичу Вам та Вашій команді міцного здоров’я, цікавих задумів і їхніх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання», – йдеться в листі за підписом головного лікаря Шполянської ЦРЛ Василя Уманця.

«Геннадій Бобов прохання медиків не залишає поза увагою. На Катеринопільщині в цьому вже не раз пересвідчилися на практиці. Він допоміг придбати апарат штучної вентиляції легень для відділення інтенсивної терапії, автоматичну пральну машину та 5 сучасних обігрівачів для дитячого відділення, – говорить головний лікар Катеринопільської центральної районної лікарні Людмила Борецька. – Днями представники народного депутати передали для потреб відділення пеленальний столик для новонароджених з обігрівом та пульсоксиметр. Адміністрація Катеринопільської ЦРЛ та колектив акушерсько-гінекологічного відділення вдячні Вам, Геннадію Борисовичу, за їхнє придбання. Це дасть змогу надавати більш якісну допомогу в пологовому відділені вагітним, породіллям та новонародженим».

«Реалії сьогодення та розвиток медицини диктують необхідність покращення матеріальної бази медичних закладів. Тож ми дуже тішимося, що Геннадій Борисович допоміг придбати комплект медичного інструментарію та розхідних матеріалів для пологового відділення нашої лікарні. Від щирого серця дякуємо народному депутату за чуйне ставлення до потреб людей, за покращення рівня матеріального забезпечення нашого закладу, за зацікавленість проблемами медичних установ, за покращення якості надання медичних послуг», – каже завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Городищенського РТМО Тетяна Харченко.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x