Геннадій Бобов допоміг ФК «Катеринопіль»

Геннадій Бобов допоміг ФК «Катеринопіль»

Історія ФК «Катеринопіль» налічує всього кілька років. Проте і за цей короткий період команда, яку тренує справжній фанат футболу Анатолій Дубовцев, устигла завоювати визнання вболівальників не тільки районного центру, честь якого відстоювала у різноманітних турнірах.

За час свого існування колектив встиг стати срібним призером першості Катеринопільського району, взяв участь у першості Черкаської області з футболу серед команд першої ліги.

У міжсезоння місцеві футболісти також змагалися на рівних із найкращими колективами Черкащини із футзалу – спочатку у першій лізі, згодом – у вищій. І як для дебютантів таких змагань мали непогані результати: в обох футзальних турнірах посідали ІV місце.

Але ФК «Катеринопіль», на жаль, не вистачає підтримки – ні фінансової, ні моральної. Далеко, як кажуть, на голому ентузіазмі тренера та гравців не поїдеш.

Тому, знаючи, що народний депутат України Геннадій Бобов приділяє увагу, крім інших питань, і спорту, колектив звернувся у листі до свого обранця з проханням допомогти.

Геннадій Борисович з розумінням поставився до цього звернення. І ось цими днями гравці ФК «Катеринопіль» отримали подарунок від свого народного депутата – п’ятнадцять комплектів форми та десять м’ячів, відомих у футбольному світі брендів.

– Ми щиро вдячні, – говорить Анатолій Дубовцев, – за те, що народний депутат не кидає слів на вітер, а надав конкретну допомогу нашій команді.

Сподіваємося, що у ФК «Катеринопіль» та його тренера попереду – здобуття нових трофеїв на смарагдових газонах стадіонів.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x