«Мавпи» зуміли обіграти МБК «Миколаїв»

«Мавпи» зуміли обіграти МБК «Миколаїв»

На виїзді черкащани, завдяки ефектній кінцівці та фантастичному влучанню Отверченка на овертайм, переграла миколаївців. Зустріч черкащан 10 березня з МБК «Миколаїв» була третьою у першому весняному місяці. Попередні дві зустрічі миколаївці виграли.

Початок зустрічі пройшов за рівної боротьби, у підсумку якої господарі забезпечили мінімальні два очка переваги за стартову чверть.

Та вже у другій 10-хвилинці чемпіони відчутно додали. То ж на велику перерву гості мали 11 очок запасу. Особливо вдало пішли у чемпіонів триочкові. Тут перевага за першу половину була беззаперечна – 7:0 за реалізованими. По три дальні спроби реалізували Отверченко та Липовцев.

Однак по перерві господарі перехопили ігрову ініціативу. Миколаївці наздогнали гостей та вийшли вперед. При тому, що триочкові і надалі вперто не проходили. Усього за весь основний ігровий час зустрічі гравці Миколаєва лише тричі влучили з-за дуги.

Здавалося, господарі знову переможуть, як і кілька днів тому в Черкасах, коли за 1:20 до сирени вони мали 6 очок переваги. Однак чемпіони змогли повернутися в боротьбу. Гру в овертайм перевів дальній постріл Липовцева з сиреною.

Схоже, такий перебіг психологічно пригнітив миколаївців. У овертаймі Черкаські Мавпи впевнено довели зустріч до вольової перемоги.

МБК “Миколаїв” – “Черкаські Мавпи” ОТ 75:83 (18:16; 7:20; 27:24; 15:16; 8:16)
ЧМ: Отверченко 22 оч; Чумакові 17; Липовцев 14, Кольченко 13, Янг 10.

Свій наступний матч Черкаські Мавпи проведуть дома, 13-го березня (19:00) у ПС Будівельник ми приймаємо Одесу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x