Звенигородчани здобули Кубок області з футзалу

Звенигородчани здобули Кубок області з футзалу

Володарем Кубку Черкащини з футзалу став СК «Мизинівка» Звенигородський р-н. Фінал кубку області відбувся в неділю 10 березня. В Черкасах, у СК «Будівельник» зійшлися «Профіспорт-Динамо» (Золотоноша) та СК «Мизинівка» (Звенигородський р-н). Результати матчу – 1:1 осн. час. 5:6 по пен. Голи: Головко – Погрібний. Попередження: Гонщик – Шишкін.

У перші десять хвилин зустрічі по кількості створених гольових моментів невеличка перевага була на боці звенигородської команди. Такий хід поєдинку змусив «Профіспорт-Динамо» вдатися до більш рішучих дій і на 14 хвилині зустрічі рахунок став рівним – 1:1. На початку другої частини зустрічі на майданчику вже не спостерігалося такої жвавості, як була у першій частині зустрічі. Але біля обох воріт стало не менше «гарячіше». У перші 5 хвилин другого тайму близьким до успіху був у Золотоноші Бойко, але з вигідної позиції не влучив у ворота. Відповідь «Мизинівки» була не менш гострою, але безрезультатною.

На 32 хвилині гри Гонщик із Золотоноші накидував м’яча своєму партнеру по команді на голову, але той пробив у стійку воріт. У золотонісців вкотре небезпечно вдарив по воротах Бреус, але не зміг обіграти мизинівського голкіпера. Основний час зустрічі переможця не виявив, тож було призначено додаткові 5 хвилин. Протягом цього ігрового часу команди віддали перевагу атакуючим діям, але глядачі забитих голів так і не побачили.

Долю зустрічі вирішила серія пенальті. Усього було пробито 12 пенальті. У вирішальний момент реакція голкіпера СК «Мизинівка» Шишкіна перемогла бажання забити гол золотонісцем Луганіним.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x