Жіночий Квартал

Жіночий Квартал

Жіночий Квартал
Студія «Квартал 95» придумала і запустила у виробництво новий масштабний розважальний телепроект «Жіночий Квартал».

«Жіночий Квартал» – це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал представниці прекрасної статі. Як кажуть автори нового проекту – це «територія жінок, де вони головні, вони завжди праві і елегантно жартують про те, що їм справді цікаво».

14 красивих, розумних і талановитих актрис різних жанрів жартуватимуть про те, що важливо для кожної сучасної жінки – про сім\’ю, шлюб, побут, красу, кохання й секс, і, звичайно, про чоловіків.

Проект буде насичений яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть з притаманною жінкам легкістю подивитися на актуальні події у світі і життя українців.

Серед учасниць нового гумористичного проекту – актриса «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, вокалістки «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе, актриса серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова-Кияшко, зірки «Ліги сміху» Анастасія Оруджева, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Лера Товстолес, Катерина Нікітіна і Олександра Машлятина, акторка «Вечірнього Києва» Настя Коротка, а також актриса Молодого театру Анастасія Євтушенко.

Дата: 4 квітня 2019, 19:00
Де: ПК «Дружба народів», бул. Шевченка, 249

Деталі за посиланням
Ціна – від 250 до 950 грн
Цікаво, що над сценарієм «Жіночого Кварталу» працює авторська група, до складу яких входять і учасниці проекту.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за тел .: (066) 123-68-63.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x