Вчорашня негода наробила шкоди на Черкащині

Вчорашня негода наробила шкоди на Черкащині

Впродовж доби 11 березня Черкащина перебувала у зоні дії шквального вітру, який спричинив численні руйнування будинків та повалення дерев.
Як повідомляє речник прес-служби УДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко, найбільше від буревію постраждали Маньківський, Уманський і Христинівський райони, а також Умань та Черкаси.

Зокрема, в обласному центрі на вулиці Хрещатик сильним вітром зірвало частину покрівлі Черкаської обласної філармонії. Роботи з демонтажу відірваного елемента даху будівлі оперативно провели фахівці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події.

Вчорашня негода наробила шкоди на Черкащині

Водночас на вулиці Надпільна працювали їхні колеги з 1-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Тут сильним вітром на дорогу звалило старе дерево, що перекрило рух транспорту. Застосувавши інженерне обладнання та інструмент, рятувальники прибрали перешкоду й розблокували рух вулицею.

Цього ж дня у селищі Маньківка з будівлі суду, що на вулиці Соборній, сильним поривом вітру зірвало металопрофільну покрівлю. Загальна площа руйнувань тут склала 40 метрів кв. Інженерна група місцевого пожежно-рятувального підрозділу огородила небезпечну зону, уникнувши можливого травмування випадкових громадян.

Вчорашня негода наробила шкоди на Черкащині

У селі Зелений Гай Маньківського району рятувальники розібрали завал із повалених дерев, який заблокував рух транспорту цією дорогою.
Аналогічні випадки з падінням дерев та утворенням завалів цього дня сталися у 12 місцях на території Христинівського, Жашківського, Тальнівського, Уманського районів, а також на вулицях Умані та Звенигородки.
Внаслідок негоди травмованих немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x