Анонс баскетбольного тижня

Анонс баскетбольного тижня

Уже 13-го березня «Черкаські Мавпи» відіграють на домашньому майданчику у рамках Суперліги Парі-Матч поєдинок проти фіналіста Кубка України – БК «Одеса». Після успіху в Миколаєві «Мавпам» необхідно закріпити свій успіх, аби нарешті піднятися у турнірній таблиці напередодні плей-оф. До завершення регулярного чемпіонату команді залишилося відіграти лише чотири матчі. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські Мавпи».

Початок матчу у ПС «Будівельник» о 19:00. Цього ж тижня свої два матчі проти сусідів по турнірній таблиці відіграють дублери. «Черкаські Мавпи-2» двічі на виїзді протистоятимуть «Київ-Баскету-2». Ігри пройдуть у СК «Меридіан» 16-го та 17-го березня.

Турнірне становище у Вищій лізі:

Анонс баскетбольного тижня

Відразу два домашні тури проведуть вихованці баскетбольної школи «Черкаських Мавп». Уже сьогодні (12-го березня) у СК «Сокіл» розпочнеться домашній тур ВЮБЛ серед дівчат 2006-го року народження. Господарюватимуть на ньому дівчата з «Венето-06». Підопічні Олени Фатнєвої уже забезпечили собі місце у плей-оф чемпіонату України, однак для них наразі є важливою боротьба за підсумкові місця. Свої перші ігри «Венето-06» проведуть в середу у Фотоприладі, початок о 10:00 та 14:00. Детальний календар з’явиться у цій новині трохи згодом.
Хлопці з «Черкаських Мавп-06» теж господарюватимуть цього тижня у Фотоприладі. Команда Євгена Ткаченка на сьогодні йде п’ятою у своїй віковій групі і теж забезпечила собі участь у вирішальній стадії чемпіонату України. Тур у Черкасах пройде з 14-го по 17-те березня та буде для «Мавп-06» останнім перед плей-оф.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x