Гравці «Черкаських Мавп» зустрілися з уболівальниками

Гравці «Черкаських Мавп» зустрілися з уболівальниками

«Черкаські Мавпи» провели боулінг-турнір з уболівальниками. За традицією, щосезону клуб проводить зустріч команди з фанами. Часто це відбувається у вигляді спортивних турнірів. Про це «Новій Добі» стало відомо з сайту БК «Черкаські Мавпи».

Цього разу у боулінг-турнірі взяли участь вісім команд, що були сформовані з гравців, тренерів, адміністрації та вболівальників.

Турнір мав не лише спортивний характер. Значно важливішим було спілкування чемпіонів України з уболівальниками. Обговорили непросту турнірну ситуацію та останні матчі клубу.

Відрадно, що у зустрічі взяли участь Володимир Конєв, який поступово оговтується після травми коліна. Снайпер «Черкаських Мавп» продемонстрував прекрасну форму й у боулінг-турнірі. Перемогу отримала саме команда Володимира Конєва, що мала назву «Страйк». Сам гравець зазначив, що такі зустрічі позитивно впливають на командну «хімію».

Усі призери боулінг-турніру отримали пам’ятні медалі відповідно до місць, які посіли. Переможець змагань у подарунок отримав велетенський торт. Смачний подарунок розділили між усією родиною «Черкаських Мавп», яким підсолодили й без того теплу та світлу атмосферу заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x