Майстер-клас з орігамі

Майстер-клас з орігамі

Майстер-клас з орігамі
У дитинстві нас дивували прості складені речі з паперу. Паперові літачки, кораблики, тюльпани міцно осіли в наших дитячих спогадах. Дивно, наскільки дітей тішать ці прості речі, попри те, що юне покоління здивувати вже майже нічим не можливо. Але як радіє дитина, коли запускають в небо паперовий літак!

Орігамі в традиції японців більше ніж мистецтво – це система взаємодії з навколишнім світом через творення «цілого з цілого». Склавши невеличку фігурку з листка паперу і вклавши у процес її створення певний зміст, творець досягає результату – заспокоює заплакану дитину, відволікає її, захоплює, знаходить до неї підхід, розкриває її хвилювання, страхи, невпевненості, пробиває браму замкненості, ворожості до навколишнього світу.

Так само творець орігамі взаємодіє із власною душею. Він лікує її від тяготи життєвих розчарувань, нездійсненних бажань і мрій, виводить свою свідомість на вищий рівень світосприйняття. Це і означає стати на Шлях наближення до гармонії та досконалості у своєму земному житті.

Орігамі розвиває дрібну моторику, заспокоює, а ще за допомогою орігамі можна прикрасити свою оселю та зробити чудовий подарунок рідним та друзям.

Попередній запис тел: (097)098-36-76.

Організатор: Обласний краєзнавчий музей
Дата: 25 серпня 2019, 11:00 – 12:00
Де: вул. Слави, 1

Деталі за посиланням

Ціна – 30 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x