За одну ніч у Черкасах спалили три автівки

За одну ніч у Черкасах спалили три автівки

15 березня близько 3-ї години ночі на вулиці 30 років Перемоги, під час стоянки, під вікнами квартири власника запалав автомобіль «Рено Кенго». За викликом господаря на місце події оперативно прибув черговий караул 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу ліквідували опів на четверту ранку. Про це повідомив речник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Костянтин Проценко.

Водночас до оперативного координаційно-диспетчерського центру по лінії 101 надійшло повідомлення про загорання ще одного автомобіля, цього разу жертвою вогню став «Део Ланос», припаркований за два квартали від місця попередньої пожежі.

Загорання впродовж 18 хвилин ліквідував цей же пожежний підрозділ. Вогонь знищив навісне обладнання моторної перегородки та частково пошкоджені лобове скло і фари автомобілів.

Не встиг пожежний розрахунок після проведеної бойової роботи повернутися до місця постійної дислокації, як надійшло чергове повідомлення про загорання автомобіля. Випадкові перехожі побачили автомобіль «ВАЗ-2107», що горів на стоянці. Пожежу ліквідував черговий караул 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Цього разу вогонь пошкодив лакофарбове покриття кузова та знищив колесо.

Триває перевірка обставин нічних подій. Ймовірною причиною всіх трьох пожеж розглядають підпал.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x