На Черкащині горить суха трава та очерет

На Черкащині горить суха трава та очерет

Впродовж доби 14 березня рятувальники Черкащини 6 разів виїжджали на ліквідацію загорання сухої трави та очерету. Найбільше цього дня від вогню потерпала Уманщина. У селі Доброводи через необережне поводження з вогнем вигоріло 4 гектари сухої трави та очерету. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

На боротьбу з вогнем оперативно прибули рятувальники чергового караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 14:50 пожежу локалізували, а о 15:10 ліквідували.

Другий випадок загорання сухої трави стався о 18:20 на відкритій території по провулку Енергетичний в Умані. Пожежу сухої трави на площі 1 га впродовж 20 хвилин ліквідували уманські вогнеборці, які за викликом місцевих жителів оперативно прибули на місце події.

За попередніми даними, причиною пожежі стала необережність під час куріння.

За аналогічних обставин виникали пожежі сухої трави та очерету в обласному центрі та Черкаському районі. Чергові караули черкаського гарнізону успішно ліквідували загорання сухостою на загальній площі 1 га та запобігли поширенню вогню на більш значну площу.

Також цього дня підрозділи Управління ДСНС ліквідували загорання сухої рослинності у Катеринопільському та Кам’янському районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x