В Черкасах затримали підпільних виробників фальсифікованого алкоголю

В Черкасах затримали підпільних виробників фальсифікованого алкоголю

Працівники управління захисту економіки в Черкаській області спільно зі співробітниками ГУ ДФС в Черкаській області припинили діяльність із виготовлення та реалізації алкогольного сурогату. Під час проведення слідчих дій встановили, що четверо мешканців Дніпропетровської області налагодили цех для виготовлення «алкогольної» продукції. Реалізовували готову продукцію у скляній тарі та типу «bag-in-box», використовуючи торгові знаки українських і іноземних товаровиробників та підроблені марки акцизного податку України. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

Під час проведення заходів вилучили 1 676 пляшок та 170 коробок типу «bag-in-box» вже готової до реалізації продукції.

Наразі слідчі СУ ГУНП в Черкаській області повідомили фігурантам про підозру за частиною 2 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Двох осіб затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, відносно них обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x