На Христинівщині відбувся районний етап Фестивалю дружин юних пожежних (ВІДЕО)

На Христинівщині відбувся районний етап Фестивалю дружин юних пожежних (ВІДЕО)

15 березня на базі Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, в якому взяли участь вісім команд : «Запальничка», «Флеш», «Справжні дівчата», «VIP Синиця», «Вогнеборці», «Екстремали», «Полум’я», «Агенти 101». Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Фестиваль дружин юних пожежних – це не тільки можливість розкрити безліч дитячих творчих здібностей, а ще й вкотре нагадати та навчити дітлахів правильним діям під час будь-якої надзвичайної події. Адже в кожної команди – своя власна історія. Кожен учасник намагався розповісти її так, щоб присутні замислилися та пригадали правила поводження та дії у разі небезпеки. А яскраві самобутні та сповнені творчого підходу виступи, перетворили пізнавальний захід у яскраве дійство, яке запам‘ятається усім учасникам.

У підсумку журі, почесне третє місце здобула команда Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Полум’я», друге – за Кузьминогребельською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів «Агенти 101», а першу сходинку посіла дружина юних пожежних Синицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «VIP Синиця», яка представлятиме район на зональному етапі Фестивалю, який відбудеться 5 квітня у місті Монастирище.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x