Покатався: на Уманщині чоловіка судитимуть за крадіжку мопеда (ФОТО)

Покатався: на Уманщині чоловіка судитимуть за крадіжку мопеда (ФОТО)

Подія сталася в одному із сіл Лисянського району, на Черкащині. Чоловіка відшукали, викрадене майно повернули власникові. Відкрито кримінальне провадження, повідомляють в секторі комунікації поліції Черкаської області.

До Лисянського відділення поліції звернувся житель одного із сіл району та повідомив, що у нього поцупили мопед. Заявник розповів, що на мопеді приїхав до магазину, а коли вийшов, виявив його відсутність. Правоохоронці провели подворовий обхід та на одній із вулиць побачили схожий за описом мопед потерпілого. Окрім цього місцеві жителі розповіли, що бачили, як на ньому їздив місцевий житель, який проживає неподалік. При спілкуванні з чоловіком останній зізнався у вчиненому, він розповів, що мопед викрав, щоб покататись на ньому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x