6 пожеж ліквідували на Уманщині протягом останніх 2-х діб (ВІДЕО)

6 пожеж ліквідували на Уманщині протягом останніх 2-х діб (ВІДЕО)

18 березня, в районному центрі уманські рятувальники ліквідували дві пожежі надвірних споруд. Причиною пожеж на вулиці Леваневського та на території садового товариства «Ветеран» на вулиці Малинова, стало необережне поводження людей з вогнем, інформують в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Цього ж дня, о 21:10 сталося загорання дровника на відкритій території в районі вулиці Івана Мазепи. Загорання ліквідували рятувальники чергового караулу 14-державної пожежно-рятувальної частини. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження людей з вогнем.

19 березня о 02:30, на вулиці Європейській, на сходовому марші 4-поверхового житлового будинку сталося загорання вхідних дверей однієї з квартир. На боротьбу з вогнем оперативно прибуло 3 розрахунки місцевої пожежно-рятувальної частини. Завдяки професійним діям рятувальників, пожежу вдалося ліквідувати впродовж 15 хвилин. Також фахівцям ДСНС вдалось запобігти поширенню вогню на більш значну площу та паніки серед населення. Вогнем пожежі пошкоджено оздоблення стін та стелі під’їзду на площі 12 кв.м.

Ще дві пожежі надвірних споруд рятувальники Уманщини ліквідували у селі Доброводи. За попередніми даними, причиною обох пожеж стало необережне поводження людей з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x