Шполянин пограбував пенсіонерку

Шполянин пограбував пенсіонерку

Раніше судимий житель Шполи, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, втерся у довіру місцевої пенсіонерки, а при нагоді викрав її заощадження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисника затримано та взято під варту. Інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

До Шполянського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про те, що на пенсіонерку, яка проживає в Шполі, за місцем її проживання здійснив напад невідомим чоловіком. В результаті жінка отримала тілесні ушкодження голови.

Працівники поліції встановили, що в день нападу до жінки зайшов раніше судимий місцевий житель, який за гроші допомагав їй по господарству. Жінка попросила його сходити до магазину купити продукти, а за це запропонувала потім його нагодувати. Чоловік побачив звідки пенсіонерка бере кошти, тож повернувшись з магазину він вдарив потерпілу та забрав кошти в сумі 14 тисяч гривень і втік.

Місцезнаходження зловмисника встановлене. Він зізнався у вчиненому, розповів, що викрадені кошти встиг витратити на власні потреби.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x