У ЧДТУ привітали з 80-річним ювілеєм науковця Валерія Сауха

У ЧДТУ привітали з 80-річним ювілеєм науковця Валерія Сауха

Сьогодні, 19 березня, колектив Черкаського державного технологічного університету привітав із 80-річчям шановану людину, доцента кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу факультету інформаційних технологій і систем, ветерана праці ЧДТУ Валерія Михайловича Сауха. Про це інформує прес-служба закладу.

Ректор ЧДТУ Олег Григор поздоровив ювіляра з визначною подією та урочисто вручив Валерію Михайловичу Почесну грамоту ЧДТУ за багаторічну сумлінну працю, плідну науково-дослідну діяльність і підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі інформаційних технологій та з нагоди 80-річного ювілею.

Найщиріші побажання, вітальні адреси, букети квітів отримав цього дня ювіляр від керівництва, профспілкового комітету, колег та друзів, соратників по науковій діяльності.

У теплих словах на адресу ювіляра підкреслювалися найкращі людські якості, наукові здобутки, його непересічні досягнення у галузі інформаційних технологій, що надихають і нинішніх студентів Черкаського державного технологічного університету на власні звершення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x