День саду в Уманському НУС

День саду в Уманському НУС

В Уманському національному університеті садівництва відбувся традиційний День саду – захід, що об’єднав кращих науковців і практиків садівничої галузі. Ця подія є прекрасною платформою не лише для обміну передовим досвідом і знаннями у сфері садівництва, а й місцем для відкритого діалогу між майбутніми молодими фахівцями та потенційними роботодавцями. Повідомляють у прес-центру Уманського НУС.

День саду в Уманському НУС

Родзинкою даного заходу став науково-практичний семінар, який відкрила ректор університету Олена Непочатенко, зазначивши: «… Користь таких зустрічей полягає, насамперед, у тому, що практики отримують чудову нагоду ознайомитися з новинками садівничої галузі, а студенти та випускники – познайомитися з потенційними роботодавцями». Під час даного зібрання фахівці садівничої галузі ділилися власними секретами провадження діяльності, а науковці Уманського НУС розкривали таємниці новітніх наукових досягнень у садівництві.

День саду в Уманському НУС

По закінченню всі – і практики, й науковці – однозначно назвали День саду Уманського НУС знаковою подією й охарактеризували його як «місце визначення перспективних напрямів розвитку садівництва в Україні».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x