Олег Свинарчук зустрівся з жителями двох районів

Олег Свинарчук зустрівся з жителями двох районів

Керівник Черкаського виборчого штабу кандидата на пост Президента України Петра Порошенка в Черкаській області Олег Свинарчук проводить зустрічі з жителями міст та сіл області. Серед основних задач таких заходів – налагодити діалог із громадянами та дізнатися проблеми кожного населеного пункту. Він уже поспілкувався із представниками міст Золотоноша, Чорнобай, побував у селах Золотоніського та Чорнобаївського районів. Про це «Нова Доба» дізналася із власних джерел.

Зустрічався Олег Свинарчук у Чорнобаї із представниками медичної галузі, яких привітав зі святом – Днем медичної сестри. Відвідав і станцію швидкої допомоги. Також вшанував пам\’ять Героїв Небесної Сотні, поклавши квіти до меморіалу. На Чорнобаївщині провів зустрів із освітянами.
Олег Свинарчук закликає громадян прийти на вибори 25 травня і проголосувати за майбутнє країни.

За словами Олега Свинарчука, нинішню систему влади потрібно докорінно змінювати та починати спільно будувати нову країну.
Тому одним із перших кроків у разі перемоги Петра Порошенка стане перезавантаження влади на всіх рівнях: зокрема перевибори до Верховної Ради та місцевих рад. Буде прийнято Закон про люстрацію, завдяки якому більше не будуть допущені до влади люди, які крали та порушували закон.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x