Черкаські рятувальники тріумфували на всеукраїнських змаганнях з футзалу

Черкаські рятувальники тріумфували на всеукраїнських змаганнях з футзалу

20 березня у Києві в спорткомплексі КПІ завершилися зональні змагання з футзалу Чемпіонату ДСНС України серед збірних команд ГУ (У) ДСНС України Київської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської області, міста Києва та команди Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Інформує сайт «Черкаський спорт».

Команди-учасники складалися з 5 спортсменів кожна (4 в полі, 1 воротар). Тривалість однієї гри продовжувалася 2 тайми по 15 хвилин. Протягом двох днів кожна команда зіграла з кожною по одному поєдинку. Кожен із цих поєдинків, був по-своєму цікавим та захоплюючим. З перших хвилин стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів.

1-ше місце у зональній частині виборола команда рятувальників Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля (на знімку зверху), 2-ге місце отримала команда рятувальників Черкаської області і 3-тє місце посіли рятувальники Чернігівської області.

Переший заступник начальника Головного управління ДСНС України у м. Києві Валерій Борис привітав команди, які перемогли та побажав їм високих досягнень у фінальних змаганнях. Переможцям змагань вручили грамоти та кубки.

Команди Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та збірна команда Управління ДСНС України у Черкаській області (на знімку внизу) продовжать боротьбу у фінальних змаганнях, які відбудуться на Житомирщині у квітні місяці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x