Після ремонту: звільняємося від монтажної піни

Після ремонту: звільняємося від монтажної піни

* Коли піна лишається на лінолеумі, треба почекати, поки вона повністю висохне. Після чого її залишки можна легко прибрати, відірвавши їх від підлоги.
* Щоб змити піну зі структурованої поверхні лінолеуму з вираженими нерівностями, краще скористатися ацетоном або вайт-спіритом.
* Ламінат має захисне покриття і різну структуру, тому його можна очистити тільки за допомогою ацетону або очисника. При цьому потрібно враховувати, що у більш дешевих типів ламінату захисний шар має меншу товщину і очищати поверхню слід дуже швидко.
* Залишки монтажної піни з вікон, дверей або підлоги видаляють серветкою або ганчіркою, змоченою в олії. Можна також наносити олію хвилин на 30 для більшого розм’якшення піни.
* Після застосування різних розчинників або очисників фахівці рекомендують додатково обробляти поверхні мильним розчином. Це допомагає змити залишки «агресивної» рідини й зупинити процес руйнування лакофарбового покриття.
* З поверхні кахельної плитки залишки монтажної піни можна змити звичайним оцтом.
* Свіжу піну відтерти з рук можна за допомогою будь-якого розчинника або гасу. Засохлу піну легко відтерти звичайним милом і пемзою.
* Професійні будівельники для швидкого очищення шкіри від піни використовують розчин кухонної солі. Руки на деякий час вимочують у соляній суміші, а потім вичищають пемзою. Після процедури руки слід обов’язково змастити кремом, щоб уникнути подразнень.
* Змити піну з одягу можна за допомогою «Димексиду» – лікарського засобу, який продають в аптеках без рецепта. Завдяки впливу його активної речовини за лічені хвилини піна стає еластичною, і її можна легко зішкребти з одягу, використовуючи тупий край ножа, стару зубну щітку або кухонну губку.
* Ще один нестандартний спосіб очищення – дія холоду. Помістіть одяг у морозилку і дочекайтеся повного замерзання. Потім відшкребти піну буде набагато легше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x