Злодії обікрали будинок односельчанки

Злодії обікрали будинок односельчанки

В одному із сіл Катеринопільського району двоє невідомих чоловіків обікрали будинок. Вночі, зайшовши на подвір’я, вони викрали велосипед та металеві вироби. Сума завданого збитку становить близько 2 000 гривень. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського райвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернувся 43-річний чоловік. Потерпілий розповів правоохоронцям, що будинок його матері, яка тимчасово там не проживає, обікрали. Невідомі особи зірвали навісні замки з будинку та підсобного приміщення, звідти викрали велосипед, металеві вироби та два мішки цукру.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію про те, що нещодавно два невідомі чоловіки пропонували місцевим жителям придбати в них цукор та велосипед за низькою ціною. Отримавши опис підозрюваних, правоохоронці вирушили за їхнім місцем проживання, де вони й були затримані та доставлені до райвідділу міліції.

Під час розмови зі слідчим, чоловіки зізнались у вчиненому та розповіли, що вночі повертаючись додому, помітили будинок, в якому не горіло світло. Зайшли на подвір’я, знайшли металевий прут, яким позривали металеві замки у будинку та підсобному приміщенні. Назбирали металеві вироби, прихвативши із собою два мішки цукру, а на додаток забрали велосипед, на якому повезли викрадені речі.

За цим фактом слідчим відділенням Катеринопільського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x