На Черкащині ліквідували майже 11,5 тис. кв. метрів ямковості та деформацій покриття

На Черкащині ліквідували майже 11,5 тис. кв. метрів ямковості та деформацій покриття

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядними організаціями продовжуються роботи з аварійного ямкового ремонту на дорогах державного значення. Минулого тижня на автодорогах державного значення області ліквідовали майже 11,5 тис. кв. м ямковості, інформують в САД у Черкаській області.

Для забезпечення безпечного руху автотранспорту дорогами державного значення та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування, минулого тижня, (з 18 по 23 березня) підрядними організаціями Служби автодоріг області ліквідовано майже 11,5 тис. кв. м ямковості та деформацій покриття.

Роботи проходили на автошляхах державного значення: М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький Знам’янка, Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша та Т-24-11 Звенигородка-Катеринопіль-Тальне-Маньківка.

Роботи з ямкового ремонту на дорогах Черкащини проводяться холодними і гарячими асфальтобетонними сумішами, а також струменевим методом.

Роботи з ліквідації ямковості – це тимчасовий вимушений захід, який застосовується для усунення деформацій покриття, для забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування.

Із початку 2019 року підрядні організації Служби автодоріг області ліквідували майже 15 тис. кв. м ямковості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x