На Канівщині вихованці шкільних лісництв висаджували ліс

На Канівщині вихованці шкільних лісництв висаджували ліс

Висаджуванням нового соснового бору юні лісівники відзначили Всесвітній день Землі та Міжнародний день лісів, повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Днями двадцять вихованців Канівського та Софіївського шкільних лісництв, що активно діють уже кілька років поспіль при ДП «Канівське лісове господарство», разом із вчителями та працівниками підприємства долучилися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Посаджений майже одногектарний сосновий бір у Софіївському лісництві (квартал №79, виділ 1) став своєрідною зеленою відзнакою Міжнародного дня лісів та Всесвітнього дня Землі, що традиційно святкуються 21 та 20 березня відповідно усіма прогресивними лісо- та Земле-любами.

На Канівщині вихованці шкільних лісництв висаджували ліс

За словами провідного інженера лісових культур Канівського лісгоспу Інни Жили, всього цьогоріч у господарстві мають створити близько 80 гектарів нових насаджень. Переважно тут садитимуть сосну звичайну, дуб звичайний, горіх чорний та акацію білу. Весь необхідний посадматеріал на підприємстві підготували власними силами. Відтак, шумітимуть невдовзі у рідному краї гаї і діброви, створені руками канівських лісівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x