Катеринопільці виграли всеукраїнські змагання з футзалу серед дівчат

Катеринопільці виграли всеукраїнські змагання з футзалу серед дівчат

У Кобеляках (Полтавська обл.) відбулися фінальні змагання чемпіонату ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2004-2005 та 2006-2007 р.н. Ігри проходили по коловій системі і всі команди зіграли між собою. Команда «Вікторія» (смт Катеринопіль) представляла Черкаську область і виступала серед дівчат 2004-2005р.н. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

У першій грі катеринопільчанки впевнено обіграли своїх противників з команди «Багіра» м.Лиман Донецької обл.( 2:0), яка в підсумку посіла 2 місце. У другій грі не менш спокійно зіграли з господарками спортзалу з команди «Лідер» м.Кобеляки Полтавської обл. (5:0), яка стала бронзовим призером змагань. В третій грі «Вікторія» отримала технічну перемогу над командою «Амазонки» з Запорізької області (3:0). І у завершальній грі хоч і трохи нервово, але впевнено довели гру до переможного результату з командою «Самарчанка» з Дніпропетровської області ( 6:0).

У підсумку «Вікторія» виборола перше місце, не пропустивши у свої ворота жодного м’яча, а голкіпер Штепан Таня була признана найкращим воротарем турніру.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x