Цього року Уманський національний університет садівництва відзначає свій 175-річний ювілей. І з нагоди цієї поважної дати своєрідний подарунок рідному навчальному закладу зробили викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, провівши майстер-клас із виготовлення шоколадних трюфелів. Про це «Нова Доба» дізналась у прес-центрі Уманського НУС.
На відкритому майстер-класі студенти кафедри та викладачі мали змогу ознайомитись із видами шоколадних цукерок, які не тільки мають гарний вигляд на столі та радують своїм смаком, але й легко готуються в домашніх умовах. І це справді-таки диво має назву шоколадний трюфель.
Захопливий процес створення шоколадного дива охопив усіх, а дегустація виготовлених цукерок була на найвищому рівні!