На честь загиблого атовця висадили дубовий ліс на Уманщині

На честь загиблого атовця висадили дубовий ліс на Уманщині

В Уманському лісгоспі в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» створили пам’ятні лісові культури. Ділянку заліснили на честь Олександра Клочана – воїна, який загинув під час бойових дій на сході країни. Про це повідомляють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

У заході взяли участь лісівники-учасники АТО, працівники Маньківського лісництва: батько загиблого Віктор Клочан, Станіслав Кривошия, Михайло Патика, а також голова Маньківської РДА Василь Клименко, представники органів місцевого самоврядування та школярі Потаської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Усі разом стали до роботи. Не покладаючи рук, поруч з дорослими трудилося й молоде покоління. Учні Потаської загальноосвітньої школи зробили свій вклад у примноження зелених багатств рідного краю. Хоч ця робота для школярів і не нова, адже вони щороку долучаються до подібних лісівничих заходів, проте особливо пам’ятна.

Загалом учасники акції висадили 5 тисяч сіянців дуба звичайного на ділянці загальною площею 2,5 га у кварталі 84, виділі 1.3 Маньківського лісництва Уманського лісгоспу.

На цій ділянці уманські лісівники встановили інформаційний аншлаг, на якому зазначено, кому присвячений цей ліс. Тож навіть через десятиліття кожен, хто буватиме тут, згадає та вшанує пам’ять загиблого воїна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x