Черкаські правоохоронці затримали викрадача автомобіля (ФОТО)

Черкаські правоохоронці затримали викрадача автомобіля (ФОТО)

Ним виявився раніше судимий житель Черкас. За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру, триває досудове розслідування. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

У Черкаський відділ поліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем марки ВАЗ. У розмові з поліцейськими він розповів, що підозрює у скоєнні правопорушення одного зі своїх знайомих.

Отримавши інформацію про викрадення автівки, поліцейські встановили, що раніше судимий місцевий житель підшукує покупця на автомобіль тієї ж марки, що і викрадений у потерпілого.

Працівники патрульної поліції знайшли автомобіль за описом та зупинили на одній із вулиць міста. Ним керував місцевий житель, який цього ж дня вживав алкогольні напої разом із потерпілим. Поряд з ним сидів ще один місцевий житель, який саме і підшукував клієнта на цей автомобіль.

Черкаські правоохоронці затримали викрадача автомобіля (ФОТО)

Наразі час зловмиснику, який збирався продати викрадений автомобіль, оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Крім того, слідчі встановили, що дана особа обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох розбійних нападів. Іншого чоловіка, який керував автівку у стані алкогольного сп’яніння, притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп\’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодекс України про адміністративні правопорушення. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x