У Смілі місцевий житель організував збут наркотиків

У Смілі місцевий житель організував збут наркотиків

Зловмисника затримали під час збуту чергової дози наркотиків. За місцем його проживання поліцейські виявили марихуану, амфетамін, мірні прилади та ваги. Речові докази вилучили, їх направлять на дослідження. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляють в секторі комунікації поліції Черкаської області.

У Смілі місцевий житель організував збут наркотиків

До співробітників Смілянського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий житель зберігає наркотичні засоби та продає їх. За вказаним фактом відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та в рамках відкритого кримінального провадження проведено оперативну контрольовану закупку. В результаті зловмисника затримали під час збуту чергової дози наркотичних засобів.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника поліцейські виявили та вилучили амфетамін та марихуану. Частина амфетаміну зберігалася у 100-грамовій пластиковій банці, інша частина вже була розфасована у фольгові згортки та готова до продажу. Загалом поліцейські нарахували 33 згортки. Марихуану чоловік зберігав у поліетиленовому пакеті, вага якого складала близько 200 грамів. Крім того, за місцем проживання особи було виявлено електронні ваги, мірні ложечки та гроші.

У Смілі місцевий житель організував збут наркотиків

Речові докази вилучено. Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України. За вказаним фактом Смілянський відділ поліції розслідує кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та вирішує питання щодо обрання чоловікові міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x